I can give you what you want

min Fredag sög, satt bara hemma och degade hela dagen. Så det sög ju verkligen!

Igår var jag med Nattis, Nea och massa annat folk och krökade. Sen åkte vi bil med Micke och var hemma hos Kim och lite sånt mycket trevligt. Men blev ganska så rastlöst mot slutet. När natten började närma sig mot 2 tiden så skjutsade Micke hem oss Nea hos hemma hos mig. När morgonen började närma sig kom Jens hit så snackade med honom om lite saker. Vet inte om det blev bra eller dåligt har absolut ingen känsla för något av det just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Sen sov han också här så han jag och Nea låg i min säng och tvär däckade vid typ 6 på morgonen eller något. Sen vaknade vi faktiskt för en gångs skull i rimlig tid. Jens åkte vid halv 1 och Nea vid kvart över. Så jag träffade min älskade vän Kelley och har varit med henne tills nu.

Just nu ligger jag i sängen och dricker vatten och väntar på att mormor och morfar ska komma för vi ska fira mormor och käka middag och lite så. Sen blir det packa lite kläder, smink och skolsaker. Jag och Nattis ska sova i hennes farmors lägenhet eftersom hon inte är hemma där. Vet inte vad vi ska hitta på dock men blir väl att lata oss framför tvn eller träffa någon, sen sova i tid. jag börjar iofs kvart i 2 imorgon så det är totaly awesome :)

Men nu ska jag kolla Greek sen käka och senare bär det av mot Nattis. Kisses!Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Remember me

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0