I thought I saw you touching my guy

Idag vaknade jag vid 2 tiden och gjorde frukost, sen var det bara att bänka sig framför tvn för att kolla på Camp Rock och nu längtar jag tills imorgon så jag kan få se Camp Rock 2 :D haha!

Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig lite, måla naglarna och fixa håret. Ikväll blir det röj med Pernilla min älskling. Vi ska göra stan så osäker!! (:


I think I'm going out of my mind

Fredagen igår blev jävligt seg. Kom hem jätte sent för pendeltågen krånglade sen var det ingenting som hände så dega i sängen, träffade Megas en stund, Tittade Idol och käkade och sen snackade Nattis om någon fest som vi skulle dra på. Så jag hoppade in i duschen sen kom hon hit vi fixade oss lite sen ringde Micke och sa att dom kom och hämtade oss. Så vi fick åka cabriolet jätte mysigt sådär i slutet av september. Det fläktade ju härligt i annsiktet och håret iaf. :)

När vi kom dit så var det typ inge folk där Micke släppte av oss och åkte iväg så vi roade oss med Gårde (kryckan) haha! Men det var jätte segt, var lite folk där som jag inte ville se men som jag fick se iaf så det var jävligt tråkigt. Men vi drog ganska så snabbt därifrån, vi gick väl vid 2 tiden. Så då var det bara att vandra mot centrum där jag och nattis satt i en timme sen och inte gjorde någonting sen tog jag bussen hem vid kvart över 3 och låg i sängen halv 4 kändes kanon!


we are...
Om en halvtimme bär det av till skolan för att ha Naturkunskap och Kultur- och idehistoria.
SKIT ROLIGT! NOT
börjar 12:05 och slutar 15:25 så det är rätt lungt :)


'


welcome to my fucked up lifeIdag har jag hunnit med mycket gick upp tidigt bråkade lite med mamma, kollade tv, lagade mat, gick ut med Cookie, gjorde tårta med mamma. Ja och mycket mer nu är Nea här eller ja hon har varit här ett tag men nu ligger vi i min säng och kollar på Idol!

Det blir nog sova ganska så tidigt idag skola imorgon tyvärr.peanut baby

Kom nyss hem från Kelley har suttit där ett tag vi har kollat på lite film, nya serien Välkommen åter och Kungarna av Tylösand. Mycket roligt hade vi. Nu blir det sova ska upp halv 5 och försöka plugga får se hur det blir med det men kan alltid försöka. Kisses

Juste måste bara säga BÄSTA reklamen hahaha
I gotta take it one day at a timeHar precis kommit in från en intressant kväll ute med Megas och Pernilla. Så nu blir det sängen med Coca cola och nya How I meet your mother avsnitt. Börjar 4 imorgon och slutar 5 så tveksamt om jag orkar gå. (a) kanske blir hemma och pluggar istället.


You spend your whole life dropping nickels in the bucket

Skolan idag kan jag inte säga annat en att det sög! som alltid. Men det blev en väldigt lugn dag inte mycket att göra. Sen kom man hem lagade mat med pappa till familjen sen "råkade" jag lägga mig i sängen vilket leder till att jag somnar! Så låg och sov tills Pernilla ringde mig vid 10 för vi skulle ut och snacka :)

Megas kom även förbi senare mot kvällen så vi satt där alla tre och snacka en massa om dagen och blablabla. Nu är jag äntligen inne i min varma säng och där det inte regnar. Nu blir det TapFish för att mata mina små gullungar sen blir det att sova upp tidigt imorgon.Puss och Godnatt!


It will never wait

Min dag började med huvudvärk och törstig som in i helvete. Jag vaknade ganska så sent då blev det film och frukost sen dega i sängen. Mot 5 tiden så gick jag och Kelley ut med hundarna på en liten Powerwalk vilket var väldigt uppfriskande. Sen blev det till att åka och rösta!!!!Ja nu får vi se hur det går i detta val. Jag känne rmig stolt som lämnat in min röst iaf.


hangover

På Fredagen blev det Gröna Lund med Pernilla för att se Europe. Vilket blev awesome vi hittade en halv platta bärs vilket vi of course snodde (a) man kan ju inte låta dom ligga där lixom. Sen blev det att glida runt på stan äta lite gott och på våran färd vid kungsan så stötte vi på kissie och hennes två kompisar. Hon är så jävla ugly hon ser exakt ut som en Bratz dom där dockorna hahah hennes huvud är gigantiskt och jag dunkade lite smidigt rakt in i hennes kompis var väldigt kul haha! Medans dom gick vidare med klackarna skrapandes i marken. Sen drog vi hem och sov. Blev inte som vi hade tänkt oss den där kvällen men det funkade.

Lördagen blev inte så mycket bättre den. Jacob snackade om att vi skulle komma till Ego eftersom det var gratis inträde hela kvällen så bestämde jag och Pernilla oss för att ta det lungt och ja det gjode vi och kom in vid 12 halv 1 typ. Det var fan det sämsta stllet jag har varit på. Det var så jävla litet och trångt, folket var konstiga och ja aldrig mer säger jag! Vi drog hem vid typ halv 3. Somnade så jävla gott i sängen.


you brought me to life

I onsdags blev det utgång med Pernilla, Scott och Maria på Baba sonic. Var inte så jätte drag men fortfarande mycket roligare en att sitta hemma och dega. Men det tråkiga var att vi kom hem halv 4 på morgonen och jag skulle försöka hålla mig vaken men deckade runt halv 6 och skulle upp 6 så orkade verkligen inte. Plus att min fot värkte som in i helvete och lite huvudvärk på det. Så skola blev det inte haha. Juste jag mixtrade lite med mitt hår ville ha lite fler bruna slingor. Vilket gick ÅT HELVETE såg fördjävligt ut, det blev typ grått/grönt eller ngt sånt i den stilen så blev mössa hela kvällen.

Torsdagen: Degade fucking hela dagen. På kvällen så åkte jag och Pernilla till centrum för att köpa hårfärg för att få bort det gråa med lite blont. haha! Så Pernilla fixade det på mig. Ja resultatet ska vi inte snacka om blv ju sådär haha Så imorgon blir jag brunett istället hahah! Så man kan börja om på nytt. :)

Nu blir det sova imorgon skolan. Puss bye


RSS 2.0