only hope

Efter som jag har tid nu och inte har något bättre för mig så kan jag blogga lite. Min jul var trist hände inte mycket vi var bara familjen här hemma och myste lite. Fick även lite fina julklappar. Sen var det ju nyår några dagar efter den blev inte direkt som jag och Penrilla hade tänkt oss.

Först skulle vi till Frida i min klass men den blev inställd för det blev för mycket folk. Sen skulle vi med Megas till Jessica men den blev också inställd för hennes mamma var sjuk. Även festen hos fager fick vi inte komma till för det var för mycket folk. Så jag och Pernilla satt först hemma hos mig och fixade oss sen åkte vi till Ida och lie. Där befann sig Lie, Max, Ida, Dahling, Effe, Erika och Faffa kollade även förbi senare mot natten. Så det blev ett väldigt lungt nyår från min front.

Idag börjar jag och Pernilla med vårat nyårslöfte vilket innebär för oss att Vaska Coca Colan, redbullen, godiset, chipsen och allt annat gott och även börja gymma. Kommer bli skit bra! Men har inte kommit in i det ännu. Iofs har det bara gått en dag men ändå sockersuget tränger sig in i hjärnan som fan.

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Remember me

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0